Slappar söndag!

Har bestämt mig för att vara HELT ledig idag och har inte ens öppnat varken mail el facebook…Gött!

Planen är att ta en lååång lunch någonstans och sedan gå på söndagsbio. På Longbeach mall som är närmaste shoppingcentret från oss, kostar bion 25 spänn!
Däremot har man bara 3-4 filmer att välja mellan men det spelar ingen roll..att kunna unna sig bio när man känner för det, är lyx för mig.

Lunchen kommer antingen intas på “Rioja” el någon av restaurangerna i Noordhoek. Får se vart det finns bord då jag har en föraning om att vi inte är de enda som tänkt ha en slappar söndag…

Och imorgon får jag nycklarna till huset! Längtar!!!

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.