Carla’s i Muizenberg

Ja just det, höll ju på att glömma och skriva om Carla’s…

Under flera års tid har jag hört talas om Carla’s men aldrig fått tummen ur och testat det men nu för några dagar sedan åkte jag och U dit och vi blev inte besvikna!

Carla’s är ett pytte litet ställe i Muizenberg (York St för att vara exakt) som drivs av Carla från Mozambique. Ser inte mycket ut från utsidan men de har blivit kända för sina Mozambique style Prawns..Och eftersom jag äääälskar räkor så bara måste vi ju testa.

Eftersom det bara finns 6 bord el nåt sånt, finns inga menyer utan allt står på en tavla och vinlista finns inte heller då det helt enkelt bara finns rött el vitt vin att välja på..kan vara vilket vin som helst med andra ord..Härligt med nedtonad service och familjär atmosfär. Flera av gästerna verkade vara stammisar och Carla själv sköter all servering. Mycket pratglad dam!

Räkorna kan man få som liten portion (8st) el en stor med 12 räkor..Jag tog den stora och även om det inte är billigt jämfört med några av de andra ställena häromkring (R148 för stora portionen) så var det värt vartenda rand och fler besök blir det garanterat 🙂

(Visited 104 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.