jobbarperiod..

Hade tänkt ta ledigt under helgen men har kommit in i en jobbarperiod och då är det liksom ingen mening att sluta… Har spenderat de senaste veckorna med att jobba ikapp med alla mail och förfrågningar som kom in under tiden jag var ute och guidade i Kenya och därför har hemsidan och produktutveckling hamnat lite efter.. Så det får bli mitt helgnöje helt enkelt.

Älskar verkligen att vara egenföretagare och även om det naturligtvis är tufft och många, långa timmar utan fast lön, så har jag aldrig trivts så bra med mitt jobb som nu.
Vill jag jobba från 6 på morgonen till midnatt för att sedan vara ledig nästa dag så kan jag det.

Jag kan varva hotellinspektioner och aktiviteter med admin jobb och ingen dag är den andra lik. Är oerhört lyckligt lottad och känner enorm tacksamhet för er som läser bloggen..för det är ju ni som gjort att jag startade Sydafrikaexperten och fortfarande härifrån som de flesta kunder kommer…

Smyglanserade vårt rum till uthyrning på hemsidan idag och kan ni tänka er, vi har redan 5 bokningar för folk som vill komma och bo hos oss i Simon’s Town..
Och vi har ju inte ens flyttat in än! Så kul!

Men om bokningarna rullar in i den här takten får nog ni där hemma som tänkt komma och hälsa på, boka illa kvickt 🙂

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.