På väg till Johannesburg

Nu sitter jag och min kollega Therese i Munchen och väntar på vårat nästa flyg vidare till Johannesburg, Sydafrika. Där kommer vi dela på oss och Therese ska göra en resa i de nordöstra delarna av Sydafrika med fokus på Kruger, medan jag flyger vidare till Durban för en resa genom KwaZulu Natal.

På söndag samlas alla 85 nordiska agenter i Stellenbosch för ett par avslutande dygn i Kapstaden med omgivning. Ska bli superkul och även om mamma-hjärtat värker lite av att vara borta 2 veckor från mina killar så vet jag ju att de har det hur bra som helst hemma med Fredric.

Hoppas såklart kunna blogga mycket men tippar på att det blir mest fokus på Instagram så ni får gärna följa oss där och ni hittar oss som Sydafrikaexperten.

 

(Visited 210 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.