Nionde säsongen för Sydafrika-experten börjar gå mot sitt slut

Blev precis som jag misstänkte, en hektisk studieresa i mars, med nya ställen varje dag och lite si och så med fungerande internet så de få bilder vi hann lägga upp hamnade på instagram men lovar att skriva om resan på bloggen framöver för den var helt fantastisk!

Under tiden som jag var borta, kämpade min pappa med flera komplikationer efter en operation och precis när jag landade hemma i Sverige igen så hamnade han på intensiven och det har varit en osäker och jobbig tid för honom så jag har helt enkelt haft fokus på annat än bloggen.

Men nu är vi alla på banan igen och med endast ett fåtal kunder kvar som ska resa den här säsongen kan man summera vår nionde säsong som… annorlunda.

Fredrics olycka i början av september påverkade oss inte bara privat, utan det gjorde också att vi fick tacka nej till många bokningar i sep-okt, något som märktes på antalet resenärer framförallt mellan jan-mars. Vattensituationen i Kapstaden har också bidragit till extra många frågor och oro från vissa resenärer.

På det stora hela har det ändå varit en riktigt bra säsong med många nöjda kunder och det märks att intresset för Sydafrika fortfarande är stort och att många uppskattar den service och hjälp vi erbjuder så jag känner mig superpeppad för vår tionde säsong!

Flera nya paket och lite ändrade resrutter kommer inom kort!

(Visited 207 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.