På väg ner till Sydafrika

Sitter för tillfället på Munich flygplats på väg ner till Johannesburg. Har varit snöstorm så många av planen har skickats till Frankfurt istället så ser ut som att delar av min första grupp kommer anlända efter mig. Sätter alltså igång med guidning så fort jag landat och ska köra från Johannesburg till Graskop redan första dagen. Ska bli underbart att få komma ut och guida igen och framförallt få komma “hem” till Sydafrika.

Under de närmaste månaderna kommer jag därför inte vara kontaktbar på min svenska mobil utan det är mitt sydafrikanska nummer som gäller: +27 79 457 6097

Ska försöka rapportera med jämna mellan rum men ber om ursäkt ifall det tar några dagar att svara på era mail eftersom jag inte kommer ha internet på alla hotellen. Men jag lovar att svara så snabbt jag bara kan… Och sen hoppas jag kunna lägga upp en del fina bilder under resans gång…

Hoppas detta är den sista snön jag ser för i år. Tillbaks i Sverige den 2 April…

(Visited 30 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.