Åker till Sydafrika på Onsdag!

Har skrivit tidigare om de snabba vändningarna i mitt jobb. Idag var en sådan dag.

Min mobil ringde strax efter lunch. Sveriges största researrangör av resor till Sydafrika (och nej, det är inte Sydafrikaresor tro’t el ej) på tråden. Diverse problem med deras guider och 10 min senare en bokad biljett för mig ner till Sydafrika.
Kommer vara där nere i dryga 6 veckor och köra 2 olika turer med en del ledig tid emellan.
Känns så himla skönt att komma hem igen. Och för er som har bokade resor med Sydafrikaexperten. Ni behöver inte oroa er..jag kommer sköta företaget precis som vanligt. En av de absoluta fördelarna med att vara egenföretagare så här…jag kan egentligen sitta vart som helst och jobba..och i nästa vecka blir det med en kall black label i Kruger parken 🙂

Känns jäkligt skönt..Däremot har jag träffat en alldeles urgullig kille i Sverige sen en tid tillbaka och det kommer självklart bli jobbigt att vara ifrån varandra. Men han verkar rätt flexibel och dessutom nyfiken på Sydafrika så vem vet? Is it meant to be so…

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Åker till Sydafrika på Onsdag!
  1. Anonym skriver:

    Ojdå…snabba kast!
    Orättvist!! Jag vill också åka…min solbränna håller på att försvinna efter att ha varit hemma i snart 4 veckor.
    Ha det så trevlig och njut av livet och underbara SA!
    Mvh/från en avundsjuk Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.