På benen igen

Igår var första dagen på en hel vecka som jag kände mig hyfsat pigg så jag bestämde mig för att följa med Fredric som skulle möta upp några kunder vid en lägenhet som de hyrt, och efteråt käkade vi lunch nere vid Waterfront.

Det blev ett besök på Sevruga eftersom de ofta har halva priset på alla cocktails, sushi och dimsums.

Efter den lilla utflykten kände jag mig helt slut så kvällen spenderades hemma med ett par avsnitt av våra favorit tv-serier och halvvägs igenom kvällen insåg jag att illamåendet som jag vanligtvis får tampas med efter lunch, fortfarande inte infunnit sig???

Tjohooo!

Nu ska jag inte ropa hej än men gud vilken härlig känsla det var att få känna mig “som vanligt” en hel dag.

Den kommande veckan är det fullt ös igen. Har massor med kunder som anländer el åker hem och nu försöker vi dessutom bli klara vi med alla välkomstpaket för jul och nyårs bokningarna.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.