Fira nyår på Clos Malverne

Just nu håller jag på och sammanfattar alla olika restaurang-alternativ som finns under jul och nyår för våra kunder och ett ställe som vi själva firat nyår på ett tidigare år är Clos Malverne som ligger i Devon Valley, strax utanför Stellenbosch.

I år kommer man servera en 8-rätters middag inkl gårdens egna viner och gästerna uppmanas att bära hatt. Festligheterna börjar kl 20.00 och kommer fortsätta långt in på småtimmarna.

Vid tolvslaget kommer alla få skåla i vingårdens nya Rosé Brut och man har ett live band som kommer spela under kvällen.
Det brukar bli rejält drag och i vindistrikten finns det tyvärr inte speciellt många nyårs-alternativ som fortsätter efter midnatt så vill man bra mat och sedan musik och dans så är Clos Malverne ett riktigt bra alternativ.

Pris: R595 per person 

(Visited 107 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.