Dags att planera bröllop

Efter att ha guidat en hel del förra veckan och även i början av den här veckan, försöker jag nu vila lite extra.

Illamåendet har fortfarande inte riktigt gett med sig och nu har jag dessutom dragit på mig en förkylning så jag förflyttar mig mest mellan kontoret och sängen. Trist! Men det är bara att lyssna på min kropp och gilla läget.

Sedan har jag och Fredric “helt plötsligt” insett att det bara är drygt ett år kvar tills vi ska gifta oss (ja, det är verkligen den längsta förlovningen i världshistorien) så nu googlas det venues, fotografer m.m.

Känns fantastiskt kul att äntligen få sätta igång med planeringen av vårat bröllop och det är säkert inte helt förvånande för någon av er att vi planerar att hålla till på en vinfarm… Den stora frågan är bara vart?

Bild lånad från www.ricketybridge.com 

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Dags att planera bröllop
  1. Marie skriver:

    Jag gifte mig på Grande Roche i Paarl för 5 år sedan på dagen & det var en fantastisk upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.