Oväntat besök

Igårkväll blev det bestämt att vi får besök av Fredrics bror m flickvän redan nu på söndag!

En trevlig om än lite oväntad överraskning och idag har vi utfört uppdrag “hitta ny gästsäng”. 
Vi gav ju bort vår säng i gästrummet till en familj som förlorade allt i branden i kåkstaden Kayamandi tidigare i år, och har helt enkelt inte fått tummen ur att skaffa någon ny. 
Så det var bara att ge sig ut i julrushen och hoppas på att hitta något illa kvickt, och ännu viktigare, hitta ett ställe som kan leverera sängen med så kort varsel!

 Och är det något jag verkligen älskar här i Sydafrika så är det sådana service tjänster. Vi hittade en passande säng bara några kvarter från vårat hus och imorgonbitti ska den levereras, helt utan extra kostnad. Tog oss allt som allt ca 10 min och nu har vi återigen ett gästrum och slipper fundera på detta när Fredrics föräldrar kommer och hälsar på i feb….Skönt!

Idag aktiveras “out of office” mailet och nu har kontoret julstängt fram till 6 jan. Betyder ju inte att vi inte kommer jobba, men med alla transfers och dagsutflykter m.m, så är det svårt att hinna med nya bokningar + att många ställen har stängt och svårt att få svar osv så det här känns som ett bra beslut.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.