Julafton i förtid

Sent igårkväll landade våra VIP gäster M & A och imorse när jag träffade dem (pallar fortfarande inte med några supersena kvällar) blev det lilla julafton för oss.

Med sig hade de MASSA knäckebröd (finns en del att välja på här nere men inte mitt älskade Falu Rågrut), choklad, lakrits och en hel trave böcker.  Kaffemoster Fredric fick en kaffemojäng med tillhörande kaffebönor. Älskar när vi får besök! (och då menar jag inte bara godsakerna från Sverige utan självklart också kul att få umgås såklart!).

Fredric skulle köra en transfer nu på morgonen så turisterna åkte med in till stan och jag försöker jobba undan en del bokföring och annat smått och gott.

Här är förresten några bilder från förra veckan när vi guidade en tur ner på kaphalvön.

 Precis när vi kört in i parken, blev vi omringade av en babiantrupp som helt sonika hoppade upp på bilen och satt där en bra stund.

Dels lyckades de dra loss en bit av vår antenn och sedan tyckte visst flera av dem att vår bil passade bra som toalett så det var bara att köra till biltvätten efteråt. Även om det såg väldigt roligt ut med 4 babianer som kikade ner på oss genom solluckan i taket, så tycker jag de är lite läskiga och vet vad mycket hyss de kan hitta på.

(Visited 110 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.