Ny Facebook tävling

Nu är det dags för en tävling igen 🙂

Många av er har säkert läst Björn och Samiras Sydafrikablogg som jag har på min blogglista och för några år sedan skrev de en jättebra bok om de olika restaurangerna här i Kapstaden, men framförallt i vindistrikten.

För ett tag sedan köpte vi en hel bunt med böcker som vi tänkt ge till återkommande kunder, bröllopspar m.m som en liten present och nu tänkte jag även lotta ut ett exemplar till någon av er…

Stjärnkrogar och Favoritrestauranger i Sydafrika

Enda ni behöver göra är att gå in på vår Facebooksida och “gilla” Sydafrikaexperten och sedan även gilla och dela inlägget som handlar om denna tävling.

På fredag nästa vecka (När boken väl kommit hem till Sverige i mitt bagage) så lottar vi ut en lycklig vinnare som får den hem i brevlådan.

Perfekt bok att sitta och kika i för inspiration och tips om restauranger som man kanske vill besöka under sin Sydafrika-resa.

Har man inte tur i utlottningen men ändå får lust att köpa hem ett exemplar, så tror jag det fortfarande finns några böcker kvar på nätet HÄR.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
5 comments on “Ny Facebook tävling
 1. Per Malmqvist skriver:

  Hej!
  Vilket härligt initiativ med en tävling! Själv var jag m familjen i Sydafrika i höstas o firade mina föräldrar som fyllde 60 år. Vi har fick underbara tips från din underbara Blogg o nästa gång vi återvänder till Sydafrika vill vi gärna ha din hjälp m all bokning. Vi har även tipsat vänner o bekanta.

  Jag har inte Facebook men hoppas här ändå kunna vara med på tävlingen om boken! Jag får "gilla" på mitt sätt denna väg.

  Trevlig helg från ett regnigt o soligt Malmö!

  Mvh Per Malmqvist
  malmqvist_per@hotmail.com

 2. admin skriver:

  Hej Per,
  Kul att du gillar bloggen 🙂

  Självklart ska du få vara med och tävla och det gäller alla er andra som inte heller har Facebook..Lämna en kommentar här så lägger jag till er i utlottningen.
  Lycka till!

 3. Anonym skriver:

  Hur gick det i tävlingen om boken? Vem blev den lyckliga vinnaren?

  Mvh Per Malmqvist

 4. admin skriver:

  Hej Per,

  Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat bloggen om detta…Vart lite mycket med hemresan och sedan lyckades jag såklart dra på mig influensa 🙁

  Denna gången var det en tjej som heter Kiki som blev den glada vinnaren! Fler tävlingar utlovas snart 🙂

 5. Per M skriver:

  Jag ser framemot framtida tävlingar. Usch inget vidare m influensan. Krya på dig 🙂

  Mvh Per M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.