Jättefin video om Hout Bay C.A.R.E.S

Som ni vet så är ett av våra hjärteprojekt: Hout Bay C.A.R.E.S, ett rehabiliterings center strax söder om Kapstaden och här nedan kan ni se en jättefin video om projektet som svenska Michal på Wozzi Productions varit så snäll och satt ihop.

Denna vecka befinner jag mig i Sverige men så fort jag är tillbaka i Kapstaden igen, så kommer jag göra ett nytt besök i Hout Bay för att förse dagiset med mat m.m som ni läsare och våra kunder varit med och sponsrat 🙂

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.