Ny blogg om resor i Sydafrika

Har ju klurat på nyheter med jobbet ett tag nu och här kommer en av dem.

Igår startade vi en blogg. http://www.eternityadventures.blogspot.com/ heter den. Tanken är att vi ska ge lite tips på hotell, restauranger, aktiviteter och annat på ett lite mer avslappnat sätt än man kan via hemsidan. och självklart lansera våra nya uppdaterade produkter som vi börjar bli färdiga med närsomhelst 🙂
Har alltid varit svårt för mig att veta vart gränsen för vad som är ok och inte på den här bloggen ur jobbsyfte varit.

Detta är helt och hållet min personliga blogg och mina inlägg och åsikter mina egna, men eftersom jag jobbar MYCKET så är det svårt att inte skriva om jobbet. Men nu så kan jag alltså skriva mer jobbrelaterade grejor på jobb bloggen och skriva exakt vad jag tycker och tänker på denna bloggen.. hi hi.

I vilket fall som helst. Bloggen är fortfarande i bebis stadie och behöver en hel del jobb men håll utkik efter nya rese relaterade inlägg där. Finns i min blogglista.

Har dessutom lagt till den här bloggen på en del nya ställen som här för att det ska bli lättare för folk att hitta.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.