10 år sen studenten…Kan det verkligen vara möjligt?

Kom på mig själv när jag skulle uppdatera en profil på nätet.

Brukar alltid skriva att jag snart bott utomlands i 10 år men ikväll slog det mig att va fan?

Jag tog ju studenten för ganska exakt 10 år sedan och inte bott Sverige sedan dess plus att jag ju redan då hade tillbringat ett år i Australien som utbytes student. Inte konstigt att Sverige inte längre känns som hemma.

1999 var året då jag bestämde mig för att istället för att plugga till lärare, utbilda mig inom turism och flyttade tillbax till Australien för att plugga. Därifrån har resan sedan tagit mig till London, Florida, Kryssningsbåt, Irland, Kanada och nu tillslut hem. För det är så Sydafrika känns.

Och det är riktigt, riktigt gött!

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “10 år sen studenten…Kan det verkligen vara möjligt?
 1. http://rondine.blogg.se skriver:

  Hej!
  Har precis "hittat" din blogg, via bloggtoppen.
  Verkar mycket intressant, även om jag inte hinner läsa mer just nu.
  Tycker mycket om att läsa böcker av
  J.M Coetzee och läser just nu en biografi om Desmond Tutu,
  så det ska bli skojigt att läsa om dagens Sydafrika och se på bilder.
  Trevlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.