vackra vinter tider

Har jobbat hela veckan på våra nya produkter för olika hyrbilsprogram. Har varit kul men måste erkänna att min hjärna behöver en break. Så Imorse tog jag och chefen en promenad på stranden för att prova vår nya kamera som företaget köpt. Riktigt nice!

Hoppas kunna ta många fler foton nu. I vilket fall som helst har vi haft några riktigt fina vinter dagar denna veckan. Tänk om det kunde vara så här jämt.

Ikväll ska jag bara slappa. Låta hjärnan vila. Tror inte ens jag orkar laga middag.
(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.