misslyckad studie dag

Idag var planen på jobbet att vi skulle åka in till Kapstaden för att inspektera ett antal hotell och guesthouses för några av våra nya produkter.
Tyvärr blev inte dagen riktigt som vi hade tänkt oss. När vi kom in till stan visade sig att nästan varenda gata var stängd på grund av något viktigt tal nya presidenten Zuma skulle hålla i parlamentet så det tog oss nästan en hel timme att ta oss från centrum ut till första hotell inspektionen i Sea Point. Därifrån skulle vi vidare mot Green Point men efter bara några hundra meter inser min chef att vi helt plötsligt inte har några bromsar på bilen. Så vad göra? Hade tur och hittade en enkel parkering, satte oss på ett cafe, tog en drink och väntade på min andra chef för att komma och hjälpa oss. Så några fler inspektioner blev det inte.

Är förresten svinkallt på kvällarna nu så sitter här med halsduk på inomhus och tänker faktiskt krypa ner i sängen under täcket så snart jag kan…perfekt ursäkt för en slapparkväll!

(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.