Nu rullar allt på

Har kommit till rätta i lägenheten nu och börjat få lite vardagsrutiner så det känns bra..
Fortfarande sjukt mycket att göra på jobbet eftersom jag håller på och utvecklar nya turer inför nästa år, samtidigt som jag sköter ruljansen på de som vi har nu men det är superkul alltihopa och trivs verkligen så det är helt ok.

Och snart så kommer ju Mamsen och min kompis Loella ner och jag har ett antal alternativ till vad vi ska hitta på så nåt kul ska vi väl kunna hinna med.. Jag måste nämligen göra en hel del hotell inspektioner för våra nya produkter plus en del hyrbilspaket så jag har övertalat mina chefer till att kanske fixa lite boende åt mig i dec..Varför inte kombinera nytta och nöje liksom? Så det lutar antagligen mot en natt uppe i vindistrikten och sen antingen Overberg regionen el Västkusten…Ska se vad Mamsen och Loella har lust med..

Och sen har mitt bilproblem löst sig.
Jag ska få ta mina chefers gamla Volvo och ha den som firmabil..En 89 års Volvo kombi..Alldeles perfekt för mig så slipper jag lägga ut dyra slantar på sånt just nu..

Nu i helgen ska jag få en soffa och ett bord levererat hem och hoppas även kanske hitta lite fler gardiner och annat..Får se vad det blir för väder för är det sol så vill jag nog jobba lite på brännan, har ju knappt sett solen sen jag kom hit..

är mestadels jättefint väder just nu med ca 25-27 grader varmt och varmare ska det bli!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.