nu är vintern här…

och det känns inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig. Dagarna är mestadels fortfarande soliga och varma men det börjar bli rejält kallt på nätterna men jag tycker iochförsig att det är ganska så mysigt med alla levande ljus, filtar etc.

Satt och kollade lite på lägenheter och hus på nätet bara för skojs skull igårkväll och snubblade över min egna lägenhet. Den är nämligen till salu men jag visste faktiskt inte att de varit inne och tagit foton och så..ja, ja..ca 900 000kr vill de har.. kika på: http://www.seeff.com/searchresults/property.asp?web_reference=125611&areaId=1078&actionId=2&categoryId=1&curpage=1

Någon som är intresserad?
Jag skulle bra gärna vilja köpa mig något eget men med en ränta på nästan 14% !!! är det inte ens att tänka på för tillfället… Plus att sen ska det betalas av på 20 år! Fattar inte hur folk har råd???

I helgen åkte jag runt i Kapstaden och besökte diverse små affärer och fick äntligen tummen ur och köpte, micro, brödrost och lite andra saker… Ikväll ska jag in till stan och käka Thai mat ihop med en kompis..Har inte träffat henne på evigheter så blir nog trevligt…

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.