Helg i ett regnigt Kapstaden

Regnet har öst ner de senaste dagarna och verkar inte som om det kommer bli nåt bättre under helgen… Bara att vänja sig antar jag. Har spenderat de senaste timmarna med att uppdaterna hemsidan på jobbet. Fortfarande massor kvar och jag är verkligen inge haj på detta men någon måste göra det antar jag. Gå in och kika på:

www.eternityadventures.co.za

Så om någon är sugen på en resa till Sydafrika så fixar vi alltså boende, hyrbil, aktiviteter etc.

Helgen ska spenderas på soffan med ett gäng filmer är det tänkt. Kanske tar en sväng in till stan oxå för lite shopping men får se om jag får tummen ur.. Skulle behöva en matta till i vardagsrummet bl a.. Ja, ja. Ha en bra helg allihopa!

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.