Home..Sweet Home..


är nu hemma i Kapstaden igen och det känns faktiskt helt underbart att vara tillbaka. Sov som en stock i min egna säng! Fast måste erkänna att det kändes riktigt tråkigt att åka ifrån lilla Lucas.. Han är ju bara för söt! eller vad säger ni?

Förväntade mig ett kallt Kapstaden med regn men det visade sig bli en kanon dag igår med ca 23 grader varmt och strålande sol..Bättre än i Sverige! Men regnet kommer nog snart så idag ska jag äntligen få tummen ur och köpa värmeelement till lägenheten..Har bestämt mig för ett gas element och ett el element så att jag har back up ifall vi får strömavbrott etc..

(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.