Midsommar i Sverige


Första gången på 10 år som jag firar midsommar hemma i Sverige och det har varit lugnt och skönt med sill, färskpotatis, dryck och självklart riktig bastu! Brorsan har pool hemma på gården som för tillället bara är ca 17 grader varm men den fungerar perfekt som avkylning efter några minuter i bastun. Och som sig bör så hade han även fixat med björkris. Så jäkla skönt!!! Saknar verkligen att ha bastu!

Och nu har jag äntligen fått träffa min brorson Lucas för första gången..Vilket charmtroll! Helt underbar! Vet inte om jag bara är väldigt partisk och blind som faster men har aldrig träffat på en mer lättskött bebis… Han skriker el gråter nästan inte alls, och skiner mest som en sol hela dagarna. Har fått min biologiska klocka att ticka i bra mycket snabbare takt kan jag lova…

Har ju bara en vecka här i Sverige denna gång så blir inte mycket mer än tid med familjen och det har varit skönt att slippa all stress som en resa hem brukar innebära för min del. Träffade iochförsig Fredrik, mitt gamla ex och hans blivande fru Kerstin och deras barn i Torsdags och det var jättekul att sitta och snacka skit långt in på natten med folk som kännt en i alla år. De ska gifta sig i Augusti och det är vid sådana tillfällen jag önskar att Sydafrika låg lite närmare så att man kan vara med..Men, men..
Även om det varit superkul att vara hemifrån några veckor så måste jag erkänna att jag längtar hem till min egna lght, säng, jobb etc.. Har inga planer på att komma tillbaka till Sverige i första taget utan från och med nu får folk komma ner och hälsa på hemma hos mig…

(Visited 91 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.