tillbaka i Vancouver

sitter har pa ett 5-stjarnigt hotell i Vancouver och kan inte lata bli att nypa mig sjalv i armen..Vem hade kunnat ana for nagra veckor sedan att jag skulle vara tillbaka i en av mina absoluta favoritstader och dessutom fa grymt bra betalt for det??
Blev sadar lagomt hektiskt innan jag akte eftersom jag bara hade 2 dagar pa mig att avsluta det jag holl pa med hemma i Kapstaden, packa, flyga 35 timmar till Kanada for att dagen efter ankomst plocka upp en grupp pa 50 australiensare.. Helt bissart! Men sjukt roligt! Ar just detta jag alskar med mitt jobb och mitt liv just nu..det ovantade.
Sa har nu varit ute pa tur i 14 dagar och sista dagarna ska spenderas har i Vancouver sa jag kommer antligen ha lite tid over for kompisar, shopping och annat kul.
Resan har gatt over all forvantan..Vi har sett ett 10-tal bjornar, alg, varg, bergsgetter etc, etc. Gasterna ar supergulliga och forutom en dam som fick en hjartinfarkt och fick skickas akut till sjukhus, sa har det mesta rullat pa smidigt.

Har stott pa ett flertal av mina gamla kollegor som fortfarande ar kvar och det ar valdigt skont att gora nat som jag kanner mig sa hemma i.. Alskar verkligen Kanada och hoppas fa atervanda fler ganger i framtiden..

Flyger till Sverige harifran pa sondag och har sedan en vecka som ska spenderas i Varmland med familjen..ska bli superkul att antligen fa se min lilla brorson!!! Langtar!!

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “tillbaka i Vancouver
 1. Mikael skriver:

  Hej!
  Kul äventyr du varit med om. Jag vet inte vem du är men råkade hamna på din sida på “backpacking.se” efter att ha letat efter semestertips för Dubai. Efter att ha läst några av dina dagboksinlägg känner jag att jag borde ta steget och byta uppdrag där jag jobbar just nu. Är i själen en resande individ, men har hamnat stationerad på ett kontor i Stockholm. Panik.. 🙂

  Tack för inspirationen i dina texter och lycka till med uppdragen!

  Vänligen
  Mikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.