Nu packar vi

Blev som väntat inte så jätteorganiserat det här med packningen. Tror F packat 2 lådor med böcker och lite glas sen sist…Men, men…Idag är stora packar dagen!
Helt otroligt vad mycket grejor man hinner samla på sig.

Men det kommer säkert gå snabbt nu när vi sätter igång “på riktigt”. Jag fasar mest över mitt kontor…

Har så smått börjat vänja mig vid tanken om att åka hem till Sverige och så fort man ställt om sig mentalt så börjar de ständiga diskussionerna om vad man ska äta när man kommer hem….Samma sak varje gång… Fredric blir tokig på mig och måste tro jag är nåt matmonster..

Jag kommer vara väldigt strikt LCHF så kommer självklart inte kunna frossa som man annars brukar göra första veckan hemma men jag har redan börjat göra en shoppinglista i huvet…Taco sallad, svensk ost, räkor, majonnäs, bea sås m.m

Här nere äter vi ute EXTREMT mycket och just nu längtar jag faktiskt efter vanlig vardag med mycket matlagning.

Så ja, vi är nog redo för Sverige och en förhoppningsvis underbar sommar… så länge det finns gott om räkor, ost m.m dvs 😉

(Visited 38 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.