Flytten

Puh!

Då har vi flyttat ut ur huset som vi hyrt i Simon´s Town. Vi packade allting på onsdagen och torsdag morgon kl 9.00 kom flyttfirman och hämtade allt för magasinering.

Helt otroligt vad mycket grejor man hunnit samla på sig.

Däremot så är jag minst sagt chockad över den lilla packningen som ska med till Sverige.

Vi hade ju planerat att betala för att kunna ta med 2 extra resväskor med vin etc men i slutändan fick vi plats med alla 12 vinflaskor + våra kläder i 2 mindre resväskor och kommer förhoppningsvis inte ha någon övervikt alls 🙂

Enda kruxet nu är hur vi ska få med vår fina Gecko som Jasper gjorde åt oss..den är rätt stor men jag får väl göra som alla andra och bära den under armen… Har tagit en bild på den men kan inte fixa till mina foton på datorn just nu så alla bilder som jag tagit de senaste dagarna får vänta tills vi är hemma.

Efter att vi flyttat ut så körde vi till Masi och Evelyn för at lämna av en resesäng som vi köpt till hennes dagisverksamhet. Hon blev jätteglad och dagen efter köpte vi en bunt med filtar också som hon kan använda nu i vinter. Hon har plats för 10 barn och en dagisplats hos henne kostar R100 per månad. Det betyder att hennes månadslön är mindre än 1000kr/ mån…

Bilder från dagiset kommer till veckan.

Resterande tid har vi umgåtts med kompisar och jag har försökt jobba en del. Imorgon åker vi till vindistrikten för en “Braai” el BBQ hemma hos Niel, vinguiden som vi använder mycket
. På kvällen ska vi övernatta på The Beautiful West Guesthouse. Ska bli mysigt!

(Visited 33 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.