Nervös väntan

Igår var det alltså dags för vår första visning av lägenheten som vi försöker sälja (el det är Fredrics lya men självklart känner man sig delaktig) så efter att ha putsat och torkat av köket en sista gång och flyttat runt på alla småkuddar i ett sista desperat försök att få det se hemtrevligt ut så fanns det helt enkelt inget mer vi kunde göra…
Det var en lunchvisning och en kvällsvisning. Tack och lov så var regn-gudarna med oss (läcker på uteplatsen när det störtregnar) och det kom en del folk och tittade.

Och idag började budgivningen…

Och jisses vad spännande det är..Telefonen piper till och man är nästan lite rädd för att kolla sina sms och se vad nästa bud är. Härligt!

(Visited 26 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.