Lägenheten är såld!

Idag fick vi sista budet för lägenheten och det slutade med att någon köpte den för 320 000kr…ganska exakt 100 000 över utgångspriset och ca 300 000 mer än Fredric betalade för den 8 år sedan så han är mycket nöjd 🙂

I Kil där lägenheter under en längre tid inte varit värda något alls, så är det en jättesumma för en 2:a.

Vinsten kommer vi lägga undan för framtida hus el torp köp. Vår dröm är att hitta ett litet torp el en stuga här i Värmland som vi kan spendera somrarna i.
Men det tänker vi inte ta tag i förrän nästa sommar. Har liksom fullt upp som det är just nu.

På lördag flyger jag till Köpenhamn för ett 2 veckors guide-uppdrag genom Skandinavien och när jag kommer hem igen har vi bara 2 veckor kvar innan vi flyttar ner till Sydafrika igen.
Denna gången på obestämd tid. Känns skönt!

Fick förresten ett mail från Alf och Marie som äger Tempel Wines vingård strax utanför Paarl. De berättade att stora motorvägen N1 varit stängd pågrund av att det snöat nyligen men att de nu kunnat sitta och sola mot garageväggen de senaste dagarna…

(Visited 66 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.