Nedräkningen har börjat

Nu är vi äntligen i vecka 39 och kan så sakteliga börja räkna ned för bebis ankomst. Med tanke på att vi gick över tiden med nästan 2.5 veckor när Wilmer föddes, så räknar vi inte med någon bebis före den 30 okt som är vårat satta datum, utan mer inställda på mitten av november, men man vet aldrig…!

bebis-v-39

Vi var på ultraljud idag för att dubbelkolla så att hon/han låg nedåt med huvudet och det gjorde den och allt annat såg också bra ut så nu är det bara att vänta…

Har haft ordentliga problem med foglossning i princip sedan vecka 18 och knappt kunnat gå alls senaste månaden så det känns minst sagt segt såhär på slutet men som tur är så orkar jag fortfarande jobba en del och det gör ju att dagarna ändå rullar på.

Är fylld av skräckblandad förtjusning nu när förlossningen närmar sig. Hade en långdragen och jobbig förlossning förra gången så ser inte alls fram mot den biten, men vet ju å andra sidan att det är såå värt det när man äntligen får träffa det lilla miraklet..så jo, visst tusan längtar jag!!!!

gravid-insta

(Visited 134 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.