Nackdelar med att driva eget

Helt fantastisk helg med underbart sommarväder och förhoppningsvis spenderar de flesta av er den ute i solen el på stranden.

Själv måste jag tyvärr jobba eftersom det är mycket förfrågningar nu inför vintern och jag vill inte släpa efter, utan kunna ta ledigt några dagar senare i sommar.
Är nog den största nackdelen med mitt jobb..Jag kan inte ta ledigt som alla andra och ofta jobbar jag sena kvällar, helger osv.

Sitter vid min lilla kontorshörna och det är RIKTIGT varmt. Påminner mig om alla de varma dagarna nere i Simon´s Town när man suttit i linne och sarong och svettats i det varma kontoret och försökt låtsas som om det inte alls var sommar och varmt och skönt ute. När man vet att ALLA andra är ute och njuter förutom en själv som måste jobba.

I sådana lägen brukar jag spela riktigt hög musik för att komma in i en jobbrytm. Idag är det Freshlyground som gäller.
Ett suveränt Sydafrikanskt band som får mig att tänka på vår städerska Eunice, som alltid vill ha detta på när hon städar. Hon kan ha samma cd skiva på repeat 10 ggr i rad och sjunger och dansar glatt med i låtarna. Härligt!

(Visited 80 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Nackdelar med att driva eget
  1. Freshly Ground är även mina och Eilikas favoriter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.