Myshelg i Stockholm

I förra veckan åkte vi på en mini-semester till Stockholm där vi passade på att träffa massa vänner och hade det bara “gött” helt enkelt.

Vi bodde på Nobis hotell som ligger vid Norrmalmstorg och detta hotell passade oss perfekt!

Riktigt bra läge, fina rum och väldigt trevlig personal. Dessutom hade någon vänlig själ uppgraderat oss till en av deras sviter så vi hade verkligen gott om utrymme för all packning, vagn m.m som man som småbarnsföräldrar släpar omkring på…

www.nobishotel.se

Under en av våra promenader så hamnade vi inne i Mood Gallerian och där hade Lundmyr of Sweden någon slags kampanj där man erbjöds en gratis barnfotografering så vi passade på att få Wilmer fotad..Sötnosen!

Kom hem i måndags-kväll och den resan kommer vi leva länge på. Med massa ny energi är vi nu laddade för säsongen som precis börjat!

(Visited 107 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.