Mycket jobb…

…Just nu…. Så hinner tyvärr inte uppdatera bloggen så ofta som jag hade velat. Har massa olika saker på g och säsongen startar ju om bara några veckor så det är tusen saker man måste få ordning på. Gjort ett flertal hotell-inspektioner, börjat skriva vouchers och välkomstbrev för resenärer som ska komma ner i okt…jobbat med rapporterna från senaste turen…och jobbat med ett hemligt projekt.

Livet känns himla roligt och spännande just nu och våren är på ingång. ÄLSKAR den här tiden på året i Sydafrika. Våren här nere är alldeles underbar!

Camps Bay Beach

Ikväll käkade vi middag på ett klassiskt ställe: Codfather i Camps Bay. För alla er fisk och skaldjurs-entusiaster: Ett ställe ni inte får missa!
På Codfather startar man gärna kvällen med lite sushi och sedan går man upp till fiskdisken och väljer ut sin alldeles egna fisk el skaldjur, i den storlek man själv tror sig orka äta. Fräschare än så går nog inte att få.

Måste försöka jobba ikapp lite men om några dagar lovar jag lite mer ordning och frekventa inlägg.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.