Måste erkänna att jag vart lite besviken


…på CHICAGO.
Gick dit förra veckan med några kollegor och hade verkligen sett fram mot lite underhållning. Det kulturella utbudet är inget vidare i Kapstaden så när det finns nåt att se passar man liksom på…

Första akten var ändå helt ok men efter pausen så sket det sig ordentligt och jag kom på mig själv med att önska att den skulle ta slut..Inte bra..

Men, men..I vilket fall som helst så var vi på kanonbra restaurang (Haiku) och käkade japanska tapas och hamnade så småningom i mina gamla trakter och hälsade på några av mina favvo bartenders som fick STORA plus poäng för att de fortfarande kommer ihåg att jag är Black label tjej 🙂

(Visited 33 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.