Världen är att bra liten!

Är oerhört fascinerad av alla dessa bizarra möten och tillfälligheter man stöter på titt som tätt.
Ett urbra exempel den här veckan.
Sista gruppankomsten för säsongen och planet skulle landa redan kl 05.00 så vem tror ni fick äran att göra denna transfer? Jo jag 🙂
Egentligen inte min produkt och brukar aldrig guida för just de här grupperna men nu vart det så…Visade sig vara en supertrevlig grupp och senare på morgonen under vandringsturen frågar en av damerna mig ifall jag är från Värmland? Jo, det är jag svarar jag undrande? Och då svarar damen: Jo mina vänner har pratat om en värmländsk tjej som de hade som guide här nere och va fantastiskt trevlig du va! Du kanske kommer ihåg dem, Birgitta och Ingmar? Och visst kommer jag ihåg dem!!! Paret i fråga ar 2 helgalna Varbergs bor som jag hade en fantastisk tid ihop med i slutet på förra säsongen. Var en pyttegrupp med bara 2 par som ju inte kände varandra sen tidigare men som fann varann direkt! och på kvällarna efter några glas vin blev det tradition att skråla nån sluddrig variant av “pärleporten”!!! Ha ha ha..så där ser man..och nu har vi alltså 8 vänner till detta paret här nere så det kan ju inte bli annat än succe’!

Och för att göra det hela ännu mer bisarrt så säger damen sen att hon egentligen kommer från Årjäng och då skojar jag att: ja men då kanske du känner Karin och Göran Lidman som jag oxå guidade förra året och tror ni inte att hon säger: men du skojar: det är min svägerskas bror el nåt..och vi är jättegoda vänner! Ja, världen är att bra liten..Och till saken hör att det paret i fråga var med på min sista tur förra säsongen och för ca 1 månad sedan så kom de ner igen och då stod jag återigen och tog emot dem..Lustigt..

Ikväll blir det skaldjursmiddag med en gammal kompis från australien tiden: Kattis. Vi bodde ihop i ett kollektiv i London år 2000 och har i princip inte träffats sen dess. Nu är hon också bosatt i Sydafrika och i Kapstaden på semester för tillfället så vi tog en middag igår kväll..Jätteroligt att ta upp gammal bekantskap och intressant när man träffar någon efter så många år och det känns som om det var igår… Riktigt kul!

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Världen är att bra liten!
  1. Câmera Digital skriver:

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.