Minnesceremoni för Mandela i Kapstaden

På onsdag kommer man hålla en minnesceremoni för Mandela på Cape Town Stadium och igår hämtade vi upp våra biljetter för detta.

Man uppmanar alla att vara med på ceremonin men för att försöka undvika kaos, har man släppt gratis-kuponger som man kan hämta upp på diverse Computicket ombud runt om i Kapstaden (finns på många Checkers och Shoprite affärer)

 Man behöver bara visa upp sitt I.D kort el pass och man har begränsat det till 5 biljetter per person.
Utan kupong kommer man alltså inte in i stadion.

Ceremonin börjar kl 16.00 och grindarna öppnar kl 14.00. För att försöka begränsa trafiken så mycket som möjligt så uppmanas folk till att använda sig av de gratis-bussar och tåg som kommer sättas in för detta event och man kommer även öppna upp “Fan walk” som användes under fotbolls-VM och ha det som “Walk of Remembrance” och under ceremonin kommer lokala band som Freshlyground och Ladysmith Black Mambazo.

 Ryktas även om någon stor känd internationell artist men detta är inte bekräftat än.

Vi ser verkligen fram mot att få vara med och hylla Nelson Mandela på onsdag och hoppas några av er som läser detta också kommer dit.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Minnesceremoni för Mandela i Kapstaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.