Min poolboy

Ända sen vi träffades så har jag och F skojat om att vi ska ha en stor pool som han kan sköta om..Han skulle inte behöva jobba om han bara var min poolboy..

Än sålänge har vi aldrig haft en pool men nu har vi en jättefin pool att sköta på jobbet så här ser ni min poolboy in action!

Har för övrigt haft ett par helt underbara dagar nu med varmt och skönt och strålande sol. Imorgon säger vissa att det ska krypa över 30 grader..men vi får se..Vi är lediga igen hela helgen och imorgon är det en “röd dag” här i Sydafrika då man firar Heritage day, eller som det numera kallas: National Braai Day..Varenda kotte kommer grilla imorgon 🙂

Blivit ett sätt för Sydafrika att fira in våren och nu har man t om gjort en Braai låt!

Härligt med vår!!!!

(Visited 86 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.