Middag med familjen

Imorgon bär det av hemåt till Kapstaden och herregud vad jag längtar tillbaka till värmen. Här i Värmland har vi haft -20 grader och massa snö!

Idag har vi firat papsen som fyllde 63 tidigare i veckan. Det blev älgfilé ihop med mitt absoluta favoritvin: Chocolate Block 2006. Mums!

Skönt med lite kvalitetstid med familjen och ser fram mot en sommar i Sverige. Har som mål att kanske kunna vara ledig ett par veckor..får se..

Nu ska jag packa min för en gångs skull lätta väska. Känns lite onödigt att släpa ner massa saker för bara 5 veckor så den här gången har jag handlat åt bästa Madde som är glutenallergiker och önskat sig glutenfritt knäckebröd, choklad m.m.
Plus att på torsdag kommer Fredric till Sverige så skulle det vara så att jag får akut längtan efter något, så kan han ta med det ner igen…

Nästa uppdatering blir från Sydafrika och den här kommande månaden utlovas en hel del intressanta erbjudanden inför sommaren…

Har jag sagt att safari i Sydafrika är som bäst under svenska sommaren?

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.