Home sweet home

Äntligen hemma i värmen igen 🙂

Hade en helt ok flygresa med Air France och det var halvtomt på planet så jag fick en hel rad för mig själv och kunde sova i princip hela vägen.

Har under de senaste 4 åren provat på många av flygbolagen som har flyg till Sydafrika och Air France tillsammans med British Airways, toppar helt klart min lista.

När jag kom fram, möttes jag av min kära sambo som hållt fortet medans jag varit borta och det var självklart underbart att se honom igen! På kvällen firade vi en lite försenad Alla Hjärtans dag med middag på Rioja.

Imorse åkte vi tidigt in till Home Affairs för att fixa Fredrics visum som det krånglat massor med och efter mycket om och men så löste det sig…Skönt!

Och nu håller vi på och packar igen.

Ikväll flyger nämligen Fredric till Sverige 🙁

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.