På fötter igen

Nu verkar allt ha återgått till det normala igen 🙂

Har fått tag på alla kunder som är på väg ner till Sydafrika, alla välkomstpaket m.m är på posten, momsen nästan färdig (måste vara inlämnad imorgon), nytt pass införskaffat och nu sitter jag och producerar resor igen…
Fått många förfrågningar redan nu inför jul och nyår och det är superkul!
Perfekt när folk är ute i god tid för det betyder att det fortfarande finns rum på de olika Guesthousen och man kan sätta ihop en riktigt bra resa.
Redan i juni-juli kommer det mesta vara uppbokat längs Garden Route eftersom Sydafrikanerna själva har sin semester i dec-Jan…. Så se till att ni är ute i god tid!
Dessutom är flygen till Sydafrika ganska billiga just nu. Gjorde en sökning över jul och nyår igår och hittade biljetter under 7000kr t/r. Helt ok!
Har fått massa trevliga mail från nöjda kunder och vissa blev så förälskade i Sydafrika, att de funderar på att köpa hus 🙂 Godkänt betyg alltså.
Nedan bilder är från pyttlilla fiskebyn Arniston som ligger i Overberg området. Dramatisk kust, De Hoop National Park, grottor, farmar landskap och nästan helt öde!
Våra kunder Bernhard och Jonas spenderade ett par nätter på Arniston Hotel.


men deras absoluta favorit var nog ändå: Fraai Uitzicht, en vingård i Robertson Valley som de bodde på.
Ett ställe som flera av våra kunder sagt haft den bästa maten de ätit på hela resan 🙂

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.