Mer feedback från våra kunder

Får ofta frågor om hur det är att resa med en liten bebis i Sydafrika. Min bror och hans familj var ju nere och hälsade på för ett par år sedan och det gick hur bra som helst!

Nu har våra kunder Gitte och Oskar precis kommit hem efter en resa med deras 14 månader gamla bebis och deras feedback kan man läsa på vår hemsida här.

De var även snälla nog att ge lite restaurangtips så ska ni till Paarl, Oudtshoorn el Somerset West så kan det vara värt att kika på deras rekommendationer.

Men en sak är säker..det är inga som helst problem att resa med barn!

(Visited 30 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.