Flyga helikopter över Kapstaden

Ett riktigt häftigt sätt att se Kapstaden på, är att ta en helikopter tur 🙂


Är flera av mina kunder som gjort detta på sistone och alla har varit supernöjda! Finns flera olika företag som har sin bas nere vid Waterfront och en kortare flygning kostar från R605 per person och uppåt.Den vanligaste turen som är ca 12-15 min lång, går över stadskärnan och sedan ner en bit längs atlantkusten. Lägger man på några hundralappar kan man åka ända ner till Cape Point.Om det är någon som är intresserad av att prova flyga helikopter när ni är i Kapstaden, kan ni höra av er till mig så hjälper jag er boka:minna@sydafrikaexperten.se

(Visited 195 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.