Tillbaka i Sverige

…ett litet tag i allafall.

Sov som en stock i min egna säng men det känns konstigt att vara i lägenheten utan Fredric. Vi är ganska vana att vara ifrån varandra med jämna mellanrum när jag guidar men har faktiskt aldrig sovit själv i vår lght…Lite skumt.

Har iallafall fått en hel del uträttat redan första dagen och är utan tvekan mer produktiv här än nere i somriga Sydafrika, där solen, sociala livet m.m lätt distraherar mig.

Är en del snö här i Värmland och temperaturen ligger runt nollgradigt men med blåsten så känns det mycket kallare. Och jag som brukar klaga på vår “Cape Doctor”, en sydostlig vind som drar in över Kapstaden… Detta är nästan värre.
Jag HATAR kyla och detta var en nyttig påminnelse om varför Sydafrika känns mer hemma än Sverige nuförtiden.

För så är det.

Längtar som attan hem till Simon´s Town och livet vi lever där.

Men, ikväll blir det tacos och fredagsmys med brorsan och hans familj och det är bannemig inte fy skam det heller. Underbart att få mysa med mina brorsöner igen!

(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.