Hemlängtan

Nu har vi bokat en biljett till Fredric. Hans älskade Morfar gick bort under helgen och begravningen kommer hållas i slutet av nästa vecka.

Så dagen efter att jag landar i Sydafrika, så blir det Fredrics tur att göra en snabbvisit i Sverige. Han blir borta en vecka och sedan har vi bara knappa månaden kvar i Sydafrika för den här säsongen.
Har gått så himla snabbt och nu hoppas vi att allt ska återgå till det normala så att vi kanske hinner ta några dagar ledigt innan vi åker tillbaka till Sverige. Jag brukar i vanliga fall vara brun som en pepparkaka vid det här laget, men i år har jag suttit framför datorn heeeela dagarna. Jag längtar efter en vecka med sol och bad!

Idag skottade jag gången utanför vår lägenhet och då svor jag över de förbannade tjuvarna som sett till att jag befinner mig här, istället för hemma i Simons Town.
Men på sätt och vis var det bra att jag fick åka hit en snabbis, för det har påminnt mig återigen om varför jag inte vill bo i Sverige på vintern.

Nej tacka vet jag vår balkong, ett iskallt glas vitt vin och en varm bris från havet 🙂

Om en vecka är jag hemma!

(Visited 26 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.