Månadens erbjudande: Portswood Hotel

En nyhet hos Sydafrikaexperten är något som vi kallar för månadens erbjudande. Tanken är att vi varje månad kommer välja ut ett av de hotell, guesthouses och safari lodger som vi ofta använder och erbjuda lite rabatt om man bokar sitt boende under den aktuella månaden.

Först ut är Portswood Hotel nere i Waterfront- Kapstaden. Bekräftar man en bokning för detta hotell hos oss i mars månad, så får man 10% rabatt.

Själva bokningen behöver inte vara för mars månad utan man kan boka för vilken tid på året som helst, men bokningen ska göras i mars och bekräftas genom att man betalar en anmälningsavgift.

Portswood Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med bra läge för den som vill bo nära Waterfront.

På hotellet finns pool, restaurang och bar och det tar bara några minuter att promenera till allt som Waterfront har att erbjuda.

Pris: R1525 per person och natt inkl frukost.

Med vår mars-rabatt kostar det istället R1375 per person och natt.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.