Lyx-safari blev precis lite billigare

Fick ett mail igår från Shamwari Private game reserve.

Shamwari anses av många vara en av de bästa Safari Game Reserves i hela Sydafrika och kändisar som John Travolta och Brad Pitt älskar stället!
Shamwari ligger halvägs mellan Port Elizabeth och Grahamstown och perfekt för den som ska köra längs Garden Route. Själva reservatet har 7 olika lodges att välja mellan och de alla håller extremt hög standard och priserna börjar från R6600 per person och natt.

Men så igår damp alltså deras nya prislista ner i min inbox och jag blev glatt överraskad när jag såg att de till skillnad från många andra, faktiskt valt att sänka sina priser nästa år 🙂
Nu kan man frossa i lyx från “bara” R4995 per person och natt.
Dessa priser har inte ändrats på deras hemsida än men antar att de kommer göra det snart, annars kan man självklart kontakta mig så hjälper jag till med bokningen-till ingen extra kostnad förstås.
(Visited 197 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.