Lunch på Constantia Uitsig

Idag har det varit riktigt varmt och soligt här nere. Skulle tippa på närmare 40 grader.

Jag är ledig hela helgen så imorse tog vi riktig sovmorgon och började dagen med lite kaffe på balkongen och sedan en sväng längs Chappies till Hout Bay.

Till lunch hade vi tänkt ta en picknick på vingården: Buitenverwachting men verkade som om hela Kapstaden hade ungefär samma idé så istället provade vi River Café på vingården Constantia Uitsig. Helt ok även om jag tabbade mig och råkade beställa in ett litet glas dessertvin för 75 spänn…ajdå! men det var gott och gick ypperligt ihop med min ostbricka så jag får se det som mitt lördagsgodis.

Eftermiddagen har vi spenderat ute på balkongen här hemma och nu ikväll blir det middag med goda vänner i Kalk Bay. Livet är bra härligt just nu!
(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.