Riktig slappar-söndag

Har som sagt varit ledig hela helgen och inte ens kollat mailen… Gött!

Igår kväll var vi till Kalk Bay och Satori och käkade Pizza/Pasta ihop med lite kompisar och det vart en trevlig kväll… Servicen var inget vidare och de hade på tok för lite personal men maten är bra och de kompenserade oss genom att bjuda på drinkar och dessert så det blev om inte annat, en billig måltid 🙂
Idag vaknade vi till ett ganska disigt och halvmulet väder så vi bestämde oss för en tur in till stan för lite bio. Blev två stycken filmer varav den ena var riktigt dålig: (How do you know?) och en andra film som var lite bättre (The Tourist).

På vägen hem käkade vi Thai mat och resten av kvällen blir det nog att läsa lite bok och bara ta det lugnt här hemma… Är underbart att vara ledig och bara koppla av!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.