Guidad tur i vindistrikten

Om ni ska spendera några nätter i vindistrikten så kan jag varmt rekommendera att ni åker med guiden Niel på en av hans guidade turer.

För R400 per person får man en heldag bland vingårdar och vackra omgivningar och det ingår alltid flera provningar, privat källartur, samt lunch.
Man besöker förutom Stellenbosch, även gourmetstaden Franschhoek. Ni blir upplockade från ert Guesthouse i Stellenbosch området.
Eftersom jag själv är guide, är jag minst sagt kräsen när det gäller andra guider men Niel är en av mina personliga favoriter och han är otroligt engagerad och verkar älska sitt jobb!

Han är själv uppvuxen i Stellenbosch och känner till området bättre än de flesta.

Vill man boka in sig på en guidad tur i vindistrikten så är det bara att man mailar mig, så hjälper jag er med bokningen.

Har man inte planerat att övernatta i vindistikten men ändå vill göra en dagsutflykt, så brukar vi kunna fixa upphämtning i Kapstaden för en liten extra slant.
(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.