Roxette kommer till Kapstaden

…Joråsåatt…

I Maj kommer Roxette spela hela 3 spelningar på Grand Arena 8-11 Maj. Biljetter kan man köpa på http://www.computicket.com/ och härifrån fortsätter turnen med spelningar i Suncity, en bit utanför Johannesburg.

Verkar som om duon fått rejäl nytändning och de planerar över 50 koncerter i 30 länder enligt Aftonbladet.
Man kan tycka vad man vill om själva musiken men visst är det ändå ganska coolt att vi har band som Roxette i Sverige, som kan locka så grymt mycket publik!
Vi pratade faktiskt om det häromdagen jag och F. Här nere hör man Roxette låtar, Dr Albans “Hello Africa” och Ace of Base titt som tätt. Och under alla de 15 åren som jag bott utomlands så är det just dessa band ihop med Abba och Volvo såklart, som folk utomlands känner till…
(Visited 132 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.