Lucka 19: Bloggen flyttar

Välkomna hit!

Har som sagt efter mycket velande fram och tillbaka bestämt mig för att göra en del förändringar i bloggen och kommer fortsättningsvis finnas på den här adressen.

Ber om ursäkt för att en del inlägg kan verka lite röriga, el kanske inte ser ut som de ska, men hoppas ha det mesta åtgärdat under de kommande veckorna.

Som ni ser är inte mycket förändrat utseendemässigt så här i början men hoppas göra en del förändringar och ansiktslyft framöver…Alla gamla inlägg finns med i arkivet och jag kommer även lyfta fram de mest populära inläggen och info som jag vet många uppskattar.

Känner mig oerhört peppad och hoppas att bloggen ska återgå till det normala med lite mer frekventa inlägg efter en längre svacka… Efter 8 års bloggande så är det väl egentligen inte konstigt att man inte ALLTID orkar skriva massa nya, intressanta inlägg men nu är blogglusten tillbaka och jag hoppas ni som varit med länge, även följer med hit…

 

(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.